Zomerkampen!

By 2 januari 2016 Clubnieuws No Comments

Inschrijven via: hier!!!

De productgroep Zomerkampen van de KNGU organiseert al meer dan 50 jaar het zomerkamp. In de bossen bij Beekbergen maken ze 7 weken per jaar gebruik van het eigen kampeerterrein. Elke week wordt er gestart met een spetterende opening met alle kinderen en ouders. Nadat de ouders vertrokken zijn staat er een week vol (bos)spelletjes, keten, zwemmen, turnen, dansen en vooral heel veel lol te wachten! Dit alles gebeurt in je eigen ‘dorp’ waar je met allemaal leeftijdsgenootjes zit.

Voor wie is dit?

Eigenlijk voor iedereen vanaf 6 jaar. Gedurende de week staan er vakkundige stafleden klaar om jullie een onvergetelijke week te bezorgen. Je wordt ingedeeld bij leeftijdsgenoten. De kinderen van dezelfde leeftijdsgroep van Sparta zullen in dezelfde tent slapen.

Wanneer is deze geweldige week?

Zondag 10 juli t/m zaterdag 16 juli (eerste vakantieweek van de basisscholen)!

Tijdens de week is het niet mogelijk je kind later te brengen of eerder op te komen halen. De Sjoka’s (6-8 jaar) gaan een halve week, van woensdag 13 juli t/m zaterdag 16 juli. Mocht u kind een andere week mee op kamp willen, dan dient u dit zelf regelen. Dit kan via www.zoka.nl

Voor welke soorten kamp kan je inschrijven?

Zomerkamp:

Dit is eigenlijk alles wat hierboven staat. Dus de kinderen worden heel de week bezig gehouden met leuke spellen, een bezoek aan het zwembad, disco, 1x in de week naar de gymzaal en andere leuke dingen.

Gymkamp:

Zij doen dezelfde dingen als bij het Zomerkamp, alleen gaan de kinderen elke dag 2 uur turnen in een compleet ingerichte turnhal. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. De stafleden zorgen voor een passend aanbod.

Wat gaat dit allemaal kosten? Prijzen zomerkamp 2016, zullen wellicht iets verhoogd worden. Prijzen van dit jaar zijn nog niet bekend, wanneer u dit eerst wilt weten, neem dan even contact op.

 

Groep Leeftijd Zomerkamp Gymkamp
Superjongerenkamp (Sjoka) 6 t/m 8 jaar € 82,50 Is er niet
Jongerenkamp (Joka) 8 t/m 10 jaar € 155,00 € 175,00
Tienerkamp (Tika) 10 t/m 12 jaar € 155,00 € 175,00
Middenkamp (Mika) 13 t/m 15 jaar € 165,00 € 185,00
Ouderenkamp (Ouka) 15 t/m 18 jaar € 165,00 € 185,00

(onder voorbehoud van typfouten; gebaseerd op prijzen zomerkamp 2015)

Uitleg leeftijdsgroepen:

Een kind van 8 jaar mag kiezen voor een hele of een halve week. Een kind van 10 jaar mag kiezen tussen Joka of Tika (dus of bijna de oudste van het dorp of bijna de jongste). Dit ligt ook aan het kind zelf. Om bij de Mika’s te mogen, moet uw kind minimaal de brugklas hebben gedaan. Om naar de Ouka’s te gaan moet uw kind in de bovenbouw van de middelbare school zitten.

Hoe kan ik een plek reserveren?

Vul hier de benodigde gegevens in en maak gelijk €20,00 inschrijfgeld over. De inschrijvingen voor het zomerkamp worden in samenwerking met DOK georganiseerd, vandaar dat de betaling via gymnastiekvereniging DOK verloopt:

namelijk naar IBAN: NL94INGB0002816178 t.n.v. RK GYMNASTIEKVER DOOR OEFENING KRACHT o.v.v. Inschrijving ZOKA 2016 met de naam van het betreffende kind.

Vanaf 1 februari kan DOK plekjes reserveren bij ZOKA. Dit zal pas gebeuren zodra het inschrijfgeld binnen is! Doe dit snel want VOL = VOL! Afgelopen jaren waren er al groepen in februari helemaal vol! Vervolgens betaalt u vóór 1 juni 2016 het restant van het kampgeld (dus totaalbedrag minus € 20,00 inschrijfgeld).

Let op: is er geen €20,00 inschrijfgeld betaald, betekent dit geen officiële reservering. Is er geen volledige kampgeld betaald vóór 1 juni 2016, zal er automatisch een annulering volgen en ook dan kan uw kind helaas niet meer mee.

Voor meer informatie over het kamp: www.zoka.nl

Hier kunnen ook de foto’s van voorgaande jaren worden bekeken om een indruk te krijgen van het leuke kamp!

Overzicht belangrijke informatie, datums en acties ZOKA 2016

  1. Aanmelding ZOKA (via DOK):                                                         Vanaf NU
  2. Betalen inschrijvingsgeld (€20,- via DOK):                            z.s.m. na de aanmelding
  3. Betalen volledige kampgeld (totaalbedrag minus €20,-)             vóór 1 juni 2016

 Een laatste keer: er geldt vol is vol volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er wordt pas een plek gereserveerd als er €20,- is ontvangen (inschrijvingsgeld) en vervolgens is de inschrijving pas definitief zodra het volledige kampgeld is ontvangen. Is er geen €20,- ontvangen, wordt er niet gereserveerd en is er niet op tijd voldaan aan de betaling van het volledige bedrag (voor 1 juni 2016) zal de reservering helaas moeten worden geannuleerd.

Facebook