Vertrouwenscontactpersoon Sparta Delft

Bij Sparta Delft vinden wij het heel belangrijk dat je op een plezierige en veilige manier kunt sporten. Maar stel nu dat er op de vereniging een keer iets gebeurt dat niet zo leuk is? Waar ga je dan naar toe binnen de vereniging?

Voor deze gevallen hebben wij een vertrouwenscontactpersoon (VCP) aangesteld binnen onze vereniging. De VCP kan worden geraadpleegd in geval van seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, belediging, bedreiging of mishandeling.

Onze vertrouwenscontactpersoon is Mirjam Huibers-Langeveld.

Je kunt haar bereiken via: vertrouwenscontactpersoon@sparta-delft.nl

Bij haar kun je je verhaal kwijt als slachtoffer/beschuldigde en kun je terecht voor advies en ondersteuning en, indien nodig, doorverwijzing naar ondersteunende instanties.

Wie is Mirjam?

Hallo, ik ben de nieuwe VCP en ik stel me graag aan jullie voor.

Ik ben Mirjam Huibers-Langeveld (43), getrouwd met Sander (42) en moeder van Chris (14) en Meike (9).

Toen Meike kleuter was, begon ze met guppiesport (kleutergym) op de woensdagmiddag op de Kristalweg. Later ging ze turnen op de maandagmiddag op het Raam. Ik loop inmiddels dus alweer zo’n 5 jaar mee op de vereniging.
Inmiddels is Meike gestopt met turnen om te gaan dansen en nu ben ik zelf lid van Sparta Delft. Ik sport op dinsdagavond in de 35+ Fit op Maat groep, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Waar ik voorheen bij andere sporten altijd de tijd vooruit zat te kijken, vind ik het hier altijd jammer dat de les weer voorbij is. Een goed teken!

Jullie kunnen mij kennen van de teltafel bij de onderlinge wedstrijden. De afgelopen jaren heb ik daar met veel plezier geholpen en daar blijf ik mij ook graag voor inzetten.

Sinds kort ben ik ook Vertrouwenscontactpersoon (VCP) bij Sparta Delft. Als er zich op de vereniging iets vervelends heeft voorgedaan waarover je wilt praten, dan kun je bij mij terecht. Ik zal je melding in behandeling nemen en doorsturen naar de juiste persoon of instantie.

Ik hoop natuurlijk dat ik niets te doen krijg 😉 want dat betekent dat alles op rolletjes loopt en dat er geen onplezierige dingen gebeuren binnen onze vereniging. Maar als er helaas toch dingen niet gaan zoals het hoort, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Groeten,

Mirjam Huibers-Langeveld