Sparta Happening 2016

By 30 maart 2016 Archief No Comments

Aan onze leden,

Dit jaar zal er ook weer een onderlinge wedstrijd worden georganiseerd welke bekend staat als de Sparta Happening. Tijdens deze dag kunnen de turn(st)er(s) het in vriendschappelijke sfeer opnemen tegen andere turn(st)er(s) binnen de vereniging. Daarnaast is het ook leuk voor papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s om te zien wat voor kunstjes er tijdens het turnen worden aangeleerd. Iedereen wordt ingedeeld op het eigen niveau, wat maakt dat het een eerlijke wedstrijd is die kan worden opgedeeld in verschillende rondes.

De Sparta Happening vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 mei 2016.

Afhankelijk van de inschrijvingen zal er een dagindeling worden gemaakt. De wedstrijd zal worden opgedeeld in verschillende rondes en de turn(st)er hoeft uiteraard maar tijdens één ronde aanwezig te zijn. Het streven is dat één wedstrijdronde circa 2-3 uur duurt. Wij kunnen nu helaas nog niet inschatten welke kinderen wanneer op de dag aanwezig dienen te zien.

De Sparta Happening is elk jaar een groot succes waarbij iedereen vol plezier laat zien wat er geleerd is. Er zijn in elk niveau prijzen te verdienen en iedereen krijgt na afloop een mooi diploma mee naar huis. Om de dag en organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om u zoon/dochter tijdig op te geven.

De aanmeldingen verlopen online (www.sparta-delft.nl), via het onderstaande inschrijfformulier.

Let op: de inschrijving is gesloten. Mocht je nog mee willen doen, mail dan naar tc-gym@sparta-delft.nl.

Wij hopen dat dit jaar ook iedereen weer gezellig meedoet, zodat we er een geslaagd feestje van kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Karen de Vreede

Technische Commissie Gymnastiek

Facebook