Sparta-Delft gaat naar JumpXL op 9 maart 2018

By 6 februari 2018 Clubnieuws No Comments

Vanuit Sparta-Delft wordt op 9 maart 2018 een heel erg leuke activiteit georganiseerd voor onze leden. Het gaat om een uur springen in een trampolinepark en frietjes eten bij JumpXL te Zoetermeer. De kinderen worden begeleidt door leiding vanuit Sparta, maar deelname aan de activiteit blijft op eigen risico!

Wat? Eén uur springen + frietjes eten bij JumpXL te Zoetermeer
Waar? Saloméschouw 154, 2726 JX, Zoetermeer
Wanneer? 9 maart 2018
Tijdsplanning: 17:30 uur verzamelen/aanmelden
18:00 – 19.00 uur springen
19:00 uur frietjes eten
19:45 uur tijd om opgehaald te worden
Kosten €11,- per kind (inclusief springen, ranja, springsokken en frietjes)

Er dient vooraf te worden betaald. Dit kan door het geld in een gesloten envelop met naam bij de leiding in te leveren, of online via iDEAL bij de aanmelding. Bij betaling via iDEAL komt er nog EUR 0,29 transactiekosten bij. De broertjes en/of zusjes van onze leden zijn ook uitgenodigd om deel te nemen. Er geldt wel een minimale leeftijd van 5 jaar. Let op: ook de deelname van broertjes en zusjes is op eigen risico!

De inschrijving is pas volledig wanneer er is betaald. Het inschrijven kan tot uiterlijk 4 maart. Het trampolinepark kent een maximaal aantal deelnemers. Dus ben er snel bij, want vol = vol.

Het is helaas niet mogelijk om vanuit de vereniging vervoer aan te bieden. Houdt er rekening mee dat het vervoer zelf geregeld dient te worden. De locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Als ouder is het mogelijk om in de kantine, of aan de kant van de trampolinehal plaats te nemen. Het is tevens mogelijk om foto’s te maken op de vloer, mits er ruimte is op de springvloer.
Voor aanvullende informatie kan er contact worden opgenomen met de leiding via activiteiten@sparta-delft.nl.

Facebook