Geslaagd springfestijn in Jump XL te Zoetermeer

Thomas, Patricia
De kinderen (100!) waren zelfs muisstil bij de uitleg.
Moeder van Fenna
Super leuk en goed georganiseerd. De kinderen hebben veel lol gehad.
Jayden
De leukste springhal ooit!
Thomas, Patricia
Zeer veel complimenten voor de organisatie. Het ging allemaal vlekkeloos.
Rona, Amy, Isha, Alex
Wij vonden vandaag heel leuk. Wij zouden het gezellig vinden om dit soort uitjes vaker te doen.
Jessica
Ik vond het heel leuk dat we saltos konden maken en op die hoge plank klimmen en er van afspringen.
Tim
Ik vond het heel leuk om tussen de blokken te springen.
Melody
Het was heel leuk! Het is geweldig dat Sparta dit soort dingen organiseert.
Floor
Ik vond het heel leuk, ik heb alles gedaan wat ik kon.

Op vrijdag 9 maart j.l. gingen we met maar liefst 100 Spartanen springen in Jump XL in Zoetermeer. Door het overweldigende aantal aanmeldingen hadden we de hele zaal met trampolines en de ruimte met de eettafels voor Sparta alleen.

Na het uitdelen van de armbandjes, de springsokken en het maken van een groepsfoto kregen we bij de trampolines een korte uitleg over de veiligheid. Daarna kon het feest beginnen en konden de kinderen zich heerlijk uitleven op allerlei trampolines.

Enkele trampolines eindigde in een bak gevuld met schuimplastic blokken (een valkuil), handig om salto’s en andere moeilijke trucs te leren, want je landt altijd zacht. Een aantal kinderen hadden ook het lef om van een 4 meter hoge toren af te springen (met of zonder salto) op een groot landingskussen. Iedereen had plezier en er waren genoeg trampolines om heerlijk op te springen. Na een uur was het tijd voor wat drinken en eten. Kannen limonade en patatjes werden aangevoerd. Sommige tafels moesten even wachten op de patat, maar het duurde gelukkig niet lang voordat ook zij konden smullen.

Het was erg gezellig en het was leuk om zoveel Sparta leden bij elkaar te zien en plezier te zien hebben. Zo zie je ook eens kinderen die op andere uren turnen. Nog een bedankje voor Medusa en de andere vrijwilligers en de fijne samenwerking met de mensen van Jump XL. ‘Ik zou zeggen: volgend jaar weer!’

Facebook